Clash of the Ardennes: Zot van ‘t Spel gaat kickstarten

Bij Kickstarter denk ik aan schreeuwerige reclames op Boardgamegeek “8734 % FUNDED IN 5 SECONDS!!!”. Honderden mini’s, drieduizend extra kaarten unlocked bij de stretched goals. Een gouden first player token, hoogstpersoonlijk door Reiner Knizia gesmeed in de lava van Mount Doom. Twintig kilogram spelplezier verdeeld over 40 dozen, en player boards die zoveel ruimte innemen dat je elkaar amper nog ziet zitten aan het andere eind van de tafel.

Ik blijf er ver van, maar voor Clash of the Ardennes maak ik graag een uitzondering. De volledig houten uitvoering, het thema, de eenvoudige spelregels… Ik was meteen verkocht en dus wordt dit mijn eerste kickstarter.

Fully funded in less than 10 hours, trouwens, en goed op weg om het unieke design book te unlocken 😉

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *