Lonesome cowboys (#5days5books5games, deel 1)

Ik post veel te onregelmatig op Instagram om mee te doen met allerlei challenges, maar voor #5days5books5games maak ik graag een uitzondering, omdat ik niet alleen graag spellen speel, maar ook erg graag lees.

Bij mijn eerste post ga ik meteen al een beetje valsspelen met een foto van een boek, maar zonder spel. In Lonesome Dove schiet een voormalig Texas Ranger per ongeluk de tandarts van het dorpje dood. Zijn vlucht is de start van een episch westernverhaal dat van Mexico en Texas helemaal tot Montana en terug leidt. Ik leerde het verhaal kennen dankzij de blog van @mvuijlst. Het boek is zó goed dat ik nu spijt heb dat ik Great Western Trail verkocht heb, omdat ik nu zelf nog eens mijn kudde koeien naar Kansas City wil drijven 😪

Gelukkig verschijnt er binnenkort een nieuwe versie van het spel, dus de vooruitzichten op de tweedehands markt zijn goed. De kans is dus zeer reëel dat GWT het selecte lijstje vervoegt van ‘spellen die ik kocht, verkocht en dan opnieuw kocht” 😊