Inschrijven

Hoe werkt het?

Je kan een eigen spel meebrengen naar de avond, of inschrijven bij een spel dat iemand anders meebrengt. Je kan ook kiezen voor een spel uit de collectie dat wij dan de avond zelf ter beschikking stellen. Het is steeds aangewezen dat minstens één iemand (meestal de eigenaar van het spel) de regels al kent en kan uitleggen aan de andere deelnemers.

We testen momenteel een ander inschrijfsysteem dat meer mogelijkheden biedt om te communiceren met medespelers of de hele groep. Inschrijven voor de volgende spellenavond gebeurt deze keer dus via onderstaande

inschrijvingslink op Roll for Group.

Als je dit nieuwe systeem maar niets vindt, horen we het graag: zotvantspel@gmail.com.

 

Donderdag 11 november organiseert Zot van’t Spel een Spellendag XXL. We starten om 11u ’s ochtends en gaan door tot 23u ’s avonds. Nieuwe spellen leren kennen, enkele sessies na elkaar spelen, eindelijk dat avondvullende spel op tafel krijgen waar je anders nooit de tijd voor vindt… het kan allemaal. Om beter te kunnen afspreken met medespelers gebruiken we voor dit evenement de website Roll for Group. Je kan daarbij slechts inschrijven voor één spel, daarom is de dag online verdeeld in verschillende events:

Spellendag XXL 11u tot 13u

Spellendag XXL 13u tot 15u

Spellendag XXL 15u tot 17u

Spellendag XXL 17u tot 19u

Spellendag XXL 19u tot 21u

Spellendag XXL 21u tot 23u